Aino Health utser Peter Seeger som VD för Tyskland

LinkedInFacebookTwitterEmail

Aino Health har utsett Peter Seeger som VD för Aino Health Germany. Peter har arbetat i över 28 år hos flera globala IT serviceföretag. Han har en omfattande erfarenhet av ledande internationella konsult och försäljningsställen inom flera branscher (till exempel hälsovård, försäkring, läkemedel och kemikalier).

Peter Seeger, 53 år, är gift och har ett barn. De senaste 15 åren har han arbetat som försäljningschef/direktör för CSC, Accenture, Capgemini, Hewlett Packard, Cognizant och OpusCapita. Peter börjar sin anställning vid Aino Health Germany den 1 juni 2017.

Jag är mycket glad att Peter kommer att leda vår tyska verksamhet. Hans erfarenhet av outsourcing av affärsprocesser och hur man bygger mycket stora avtal kommer att vara viktig för den tyska verksamheten och hela Aino koncernens verksamhet, säger Jyrki Eklund, VD för Aino Health AB. Det är också väldigt tillfredsställande att vi har rekryterat ledningen för Sverige och Tyskland enligt plan och att vi nu kan fokusera på en djupare dialog med potentiella kunder i båda länderna, tillägger Jyrki.

Hur kan vi hjälpa dig? Detta borde vara den övergripande frågan för att förbli frisk. Vetenskap börjar alltid med frågor för att komma till en slutsats. Hjälp är viktigare än administrativa fakta om en sjukdom. Hjälp för berörda personer kommer att stödja tillfrisknande och minska sjukskrivning, säger Peter Seeger.

Ainos lösning bygger på forskning och avancerad teknologi som är utformad för att förstå orsaken till frånvaro så att de relaterade orsakerna kan identifieras och behandlas tidigt, vilket resulterar i maximal inverkan på den dagliga verksamheten och personliga hälsan. För mig är det självklart att jag ser fram emot att ta jobbet på Aino med målet att skapa ett hälsosammare Tyskland, tillägger Peter.

För mer information kontakta gärna: Jyrki Eklund, VD Aino Health

Tel: +358 40 042 4221. Email: jyrki.eklund@ainohealth.com

Vi använder cookies på vår webbplats för att förbättra användarupplevelsen, analysera besökstrafik, anpassa innehåll och rikta annonser. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Se avsnittet vår sekretesspolicy.