Aino Health AB (publ): Aino Health adderar 3000 prenumeranter till SaaS-lösningen HealthManager med nya kunden Curira

LinkedInFacebookTwitterEmail

Stockholm 2020-12-23: Aino Health meddelar idag att de har tecknat ett nytt avtal med det svenska företaget Curira. Avtalet, som infattar SaaS-lösningen HealthManager och tillhörande tjänster kommer att starta som en sex månader test-period för att sedan övergå till ett avtal som löper över tre år. HealthManager kommer implementeras i början av 2021 och användas för alla Curiras 3000 medarbetare i Sverige.

Curira söker ständigt nya sätt att förbättra och automatisera sina processer, speciellt när det gäller lösningar som kan öka välmående hos medarbetarna och stötta cheferna i att visa ännu tydligare att de bryr sig om sina anställda. Genom att använda Aino HealthManager hoppas Curira kunna öka dialogen mellan sina chefer och medarbetare, samt att öka närvaron ute hos sina kunder.

Vi är väldigt stolta att Curira har valt Aino och HealthManager. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Curira för att öka de anställdas välmående och att stötta Curiras chefer till ett ännu bättre ledarskap, säger Jyrki Eklund, CEO Aino Health.

HealthManager är en SaaS plattform som stöttar chefer med interna hälsorelaterade processer och frånvarohantering. kommunikation och engagemang. Tjänsten erbjuder verktyg för rapportering och analys för att följa nyckeltal kopplade till Corporate Health Management. Målet med plattformen är ökat engagemang hos medarbetarna och minskad frånvaro.

För mer information:
Jyrki Eklund, CEO Aino Health
jyrki.eklund@ainohealth.com
+358 40 042 4221

Certified adviser
Erik Penser Bank
+46 8 463 83 00
certifiedadviser@penser.se

Om Curira
Curira Group är en av landets största koncerner inom assistans, vård och omsorg. Koncernen ger möjlighet att trygga och utveckla bra assistans – nära dig. Vi är en assistansanordnare inom personlig service, familj samt hälso- och sjukvård, med duktiga medarbetare. På Curira är vi medvetna om att vår assistans är precis så bra som våra kunder upplever den varje dag. För att ge våra personliga assistenter bästa möjliga förutsättningar bygger vi ett starkt team som klarar att skapa och trygga bra assistanser hos varje enskild kund. Vi menar också att sakkunskap är något alla kan förvärva med rätt drivkraft och inställning. Därför är bra grundvärderingar en förutsättning för alla som arbetar på Curira. Hos oss finner du erfarna personliga assistenter med gedigen kunskap inom LSS och personlig assistans, med stor förmåga och hjärtat på rätt ställe. Läs mer på www.curira.se.

Om Aino Health (publ.) 
Aino Health är den ledande leverantören av SaaS-lösningar inom Corporate Health Management. Företagets kompletta system med SaaS-plattform och tjänster minskar sjukfrånvaron, sänker relaterade kostnader och förbättrar affärsresultat genom ökad produktivitet och engagemang hos organisationens anställda då hälsa, välbefinnande och säkerhet blir en integrerad del av det vardagliga arbetet. Besök gärna ainohealth.com.

Vi använder cookies på vår webbplats för att förbättra användarupplevelsen, analysera besökstrafik, anpassa innehåll och rikta annonser. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Se avsnittet vår sekretesspolicy.