Aino Health och partnern Finla Työterveys  Oy tecknar avtal med företag inom förpackningsindustrin gällande SaaS-lösningen HealthManager

LinkedInFacebookTwitterEmail

Aino Health meddelar idag att de, tillsammans med finska partnern Finla, har tecknat ett avtal med ett stort företag inom förpackningsindustrin gällande SaaS-lösningen HealthManager.

Det initiala avtalet gäller 300 användare fördelat på alla företagets siter i Finland. Implementeringen av projektet kommer att vara färdig under Q2.

Kunden är en del av en större grupp bestående av mer än 30 000 medarbetare globalt.

“Vi är väldigt glada att ha en kund inom förpackningsindustrin och ser fram emot att arbeta tillsammans med dem för att öka de anställdas hälsa och engagemang”, säger Jyrki Eklund, VD Aino Health.

HealthManager är en SaaS plattform som stöttar chefer med interna hälsorelaterade processer, frånvarohantering, kommunikation och engagemang. Tjänsten erbjuder verktyg för rapportering och analys för att följa nyckeltal kopplade till Corporate Health Management. Målet med plattformen är ökat engagemang hos medarbetarna och minskad frånvaro.

För mer information:

Jyrki Eklund, VD Aino Health
+358 40 042 4221
jyrki.eklund@ainohealth.com

Certified adviser
Erik Penser Bank
+46 8 463 83 00
certifiedadviser@penser.se

Om Aino Health (publ)
Aino Health är den ledande leverantören av SaaS-lösningar inom Corporate Health Management. Företagets kompletta system med SaaS-plattform och tjänster minskar sjukfrånvaron, sänker relaterade kostnader och förbättrar affärsresultat genom ökad produktivitet och engagemang hos organisationens anställda då hälsa, välbefinnande och säkerhet blir en integrerad del av det vardagliga arbetet. Besök gärna ainohealth.se.

Vi använder cookies på vår webbplats för att förbättra användarupplevelsen, analysera besökstrafik, anpassa innehåll och rikta annonser. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Se avsnittet vår sekretesspolicy.