Aino Health AB (publ): Aino Health tecknar, tillsammans med sin partner Aava, avtal med ett av Nordens största spelbolag.   

LinkedInFacebookTwitterEmail

Aino Health meddelar att de, tillsammans med sin partner Aava, har tecknat ett avtal gällande SaaS-lösningen HealthManager med ett av de största spelföretagen i Norden. Avtalet gäller även övriga företag som ingår i gruppen.     

Spelföretaget sökte en lösning som kunde hjälpa dem med intern hållbarhet och samtidigt även stötta cheferna att ta hand om sina anställda när det kommer till välmående på jobbet. De fann att HealthManager, med sina specifika inbyggda processer var den lösning de behövde.

Vi är mycket stolta över att ha fått den här nya kunden. Det är speciellt roligt då detta är vår första kund inom spelindustrin och att vi och med detta får chansen att stötta en lite annorlunda typ av anställda än vi är vana vid: det yngre tjänstemanna-segmentet”, säger Jyrki Eklund, VD Aino Health.

HealthManager är en SaaS plattform som stöttar chefer med interna hälsorelaterade processer och frånvarohantering. kommunikation och engagemang. Tjänsten erbjuder verktyg för rapportering och analys för att följa nyckeltal kopplade till Corporate Health Management. Målet med plattformen är ökat engagemang hos medarbetarna och minskad frånvaro.

För mer information:

Jyrki Eklund, VD Aino Health
Phone: +358 40 042 4221
jyrki.eklund@ainohealth.com

Certified adviser
Erik Penser Bank
+46 8 463 83 00
certifiedadviser@penser.se

Om Aino Health (publ)
Aino Health är den ledande leverantören av SaaS-lösningar inom Corporate Health Management. Företagets kompletta system med SaaS-plattform och tjänster minskar sjukfrånvaron, sänker relaterade kostnader och förbättrar affärsresultat genom ökad produktivitet och engagemang hos organisationens anställda då hälsa, välbefinnande och säkerhet blir en integrerad del av det vardagliga arbetet. Aino Health AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market (Ticker: AINO).

Vi använder cookies på vår webbplats för att förbättra användarupplevelsen, analysera besökstrafik, anpassa innehåll och rikta annonser. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Se avsnittet vår sekretesspolicy.