Aino Health deltar i ”Arabic health” i Dubai

LinkedInFacebookTwitterEmail

Aino Health deltar tillsammans med över 35 finländska företag på Arab Health, den största vårdutställningen och medicinska kongressen i Mellanöstern. Evenemanget äger rum från 29 januari till 1 februari 2018.

Finlands huvudtema i år är de senaste innovationerna inom finsk hälsovårdsteknik. Uppdraget är att expandera den finländska kunskapen inom hälso- och sjukvård till Förenade Arabemiratens växande hälsovårdsmarknad. Årets huvudfokusområden är bland annat förebyggande hälsovård och digital hälsa. Hälsovårdsmarknaden i UAE väntas växa med 60% till år 2021.

Aino Healths ambition är att hitta lösningar och kartlägga samarbetsmöjligheter. De länder som deltar, och deras organisationer är där för att hitta lösningar och nya leverantörer som kan öka produktiviteten och medarbetarnas välbefinnande, säger Jyrki Eklund, VD för Aino Health. ”Vi är intresserade av att se vilka möjligheter vi har att hjälpa de största organisationerna med dessa frågor.”

Aino Health är omnämnda som en av de viktigaste höjdpunkterna för finländska företag vid evenemanget.

För mer information på engelska, läs här.

Vi använder cookies på vår webbplats för att förbättra användarupplevelsen, analysera besökstrafik, anpassa innehåll och rikta annonser. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Se avsnittet vår sekretesspolicy.