Aino Health Finland och Posti Group Abp har ingått ett avtal om experttjänster för ledning av arbetsförmåga

LinkedInFacebookTwitterEmail

Aino Health Finland och Posti Group Abp fortsätter sitt samarbete inom experttjänster för ledning av arbetsförmåga. Det nya avtalet omfattar experttjänster inom arbetsförmåga till Posti under 2017.

Aino Health Finland är kundernas samarbetspartner inom resultatrik hälsoledning. Med hjälp av Ainos tjänster kan företagen hantera sjukfrånvaro och risker som äventyrar arbetsförmågan, förbättra medarbetarnas ork i arbetet och optimera hälsovårdstjänsterna. Vi hjälper våra kunder att uppnå kostnadsbesparingar och effektivisera verksamheten genom att införa hälsoledning som ett dagligt verktyg.

Posti Group tillhandahåller post-, logistik- och e-handelstjänster och sörjer för en smidig handel och vardag i 11 länder. Omsättningen år 2014 uppgick till 1 859 miljoner euro och antalet anställda till cirka 23 000. www.posti.com.

Mer information:

Aino Health Finland, CEO Jyrki Eklund, tfn +358 400 424 221

Vi använder cookies på vår webbplats för att förbättra användarupplevelsen, analysera besökstrafik, anpassa innehåll och rikta annonser. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Se avsnittet vår sekretesspolicy.