Aino Health ingår samarbete med LifeComp

LinkedInFacebookTwitterEmail

Stockholm 27 oktober 2020: Aino Health meddelar idag att de har ingått ett samarbete med LifeComp. I det nya samarbetet kommer LifeComp att addera kundnytta till Aino Healths plattform i form av förebyggande hälsoanalys och aktiviteter. Bolagen avser även att samverka i försäljningsarbetet.

Lifecomp erbjuder personlig algoritmbaserad hälsoanalys, vilket blir ett bra komplement till Ainos SaaS-lösning HealthManager, och stöttande tjänster, inom health management. I och med  samarbetet kommer både Aino och Lifecomp att  kunna erbjuda sina kunder ett bredare sortiment av tjänster

“Aino Health erbjuder en brilliant plattform – som gör livet betydligt enklare för ett bolags HR-avdelning såväl som för dess chefer, och som passar mycket väl ihop med LifeComps Hälsoanalys.” Fredrik Kjällander, CEO LifeComp.

“Jag är mycket glad att genom LifeComp kunna addera nyttan av marknadens sannolikt mest avancerade algoritmbaserade hälsoanalys i kombination med olika fysiska tester till våra kunder” säger Jyrki Eklund, CEO Aino Health.

Om LifeComp – Friskare helt enkelt

LifeComp är ett svenskt bolag som erbjuder personlig algoritmbaserad hälsoanalys, till alla. I framkant både medicinskt och tekniskt, för att leverera den globalt bästa hälsoanalysen. Visionen är att bidra till ett samhälle som är 50% friskare. Läs mer på: www.lifecomp.se

För mer information:

Jyrki Eklund, CEO Aino Health
jyrki.eklund@ainohealth.co
+358 40 042 4221

Certified adviser

Erik Penser Bank
+46 8 463 83 00
certifiedadviser@penser.se

Om Aino Health (publ.)

Aino Health är den ledande leverantören av SaaS-lösningar inom Corporate Health Management. Företagets kompletta system med SaaS-plattform och tjänster minskar sjukfrånvaron, sänker relaterade kostnader och förbättrar affärsresultat genom ökad produktivitet och engagemang hos organisationens anställda då hälsa, välbefinnande och säkerhet blir en integrerad del av det vardagliga arbetet. Besök gärna ainohealth.com.

Vi använder cookies på vår webbplats för att förbättra användarupplevelsen, analysera besökstrafik, anpassa innehåll och rikta annonser. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Se avsnittet vår sekretesspolicy.