Aino Health och Finla i gemensamt kundprojekt

LinkedInFacebookTwitterEmail

Aino Healths strategiska partner Finla har tecknat ett avtal med en global aktör inom processindustrin avseende Aino HealthManager. Samarbetet inleds med 1 700 nya prenumeranter på Ainos SaaS-tjänst HealthManager i Finland. Lösningen kommer att driftsättas hos kund under första kvartalet 2019.

För kunden, ett världsledande företag inom processindustrin, innebär tillgången till HealthManager att företaget får ett kraftfullt verktyg för att analysera sjukfrånvaro med målet att utveckla en mer proaktiv företagshälsovård.

Aino levererar dessutom integrationstjänster för driftsättning av HealthManager samt Aino Analytics för analys av frånvarodata och hälsorelaterade processer hos kunden som underlag för att förbättra företagshälsovården och produktiviteten för slutkunden.

– Det är mycket tillfredsställande att vår partnerstrategi redan visar resultat. På kort tid har Finla etablerat sig som en viktig leverantör av Aino HealthManager, säger Jyrki Eklund, vd för Aino Health.

Finla och Aino Health ingick partneravtal i juni 2018 som ger Finla rätt att sälja SaaS-prenumerationer av Aino HealthManager.

 

För mer information:

Jyrki Eklund, vd Aino Health, Telefon: +358 40 042 4221

 

Om Aino Health (publ)

Aino Health är den ledande leverantören av Software-as-a-Service-lösningar inom Corporate Health Management. Företagets kompletta system med SaaS-plattform och tjänster minskar sjukfrånvaron, sänker relaterade kostnader och förbättrar affärsresultat genom ökad produktivitet och engagemang hos organisationens anställda då hälsa, välbefinnande och säkerhet blir en integrerad del av det vardagliga arbetet. Besök gärna ainohealth.com.

Vi använder cookies på vår webbplats för att förbättra användarupplevelsen, analysera besökstrafik, anpassa innehåll och rikta annonser. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Se avsnittet vår sekretesspolicy.