Aino Health och Finla i ny partnerleverans

LinkedInFacebookTwitterEmail

Aino Healths strategiska partner Finla har tecknat sitt första kundavtal avseende Aino HealthManager i Finland. Avtalet omfattar 3 000 nya prenumeranter på Ainos SaaS-tjänst HealthManager. Lösningen kommer att driftsättas hos slutkund i början av 2019.

För slutkunden, en av Finlands största detaljhandelskedjor, innebär tillgången till HealthManager att företaget får ett kraftfullt verktyg för att analysera sjukfrånvaro med målet att utveckla en mer proaktiv företagshälsovård.

Avtalet omfattar också att Aino levererar integrationstjänster för driftsättning av systemet samt Aino Analytics för analys av frånvarodata och hälsorelaterade processer hos kunden som underlag för att förbättra företagshälsovården och produktiviteten för slutkunden.

– Jag är imponerad över det engagemang som vår strategiska partner Finla har visat under de sista månaderna och jag är säker på att fler företag kommer att ansluta sig till vår plattform genom Finlas försorg, säger Markku Pitkänen, finlandschefen för Aino Health.

Finla och Aino Health ingick partneravtal i juni 2018 som ger Finla rätt att sälja SaaS-prenumerationer av Aino HealthManager. Avtalet är det första kundavtalet för Finla och Aino Health.

 

För mer information:
Jyrki Eklund, vd Aino Health, Telefon: +358 40 042 4221

 

Om Aino Health (publ) 
Aino Health är den ledande leverantören av Software-as-a-Service-lösningar inom Corporate Health Management. Företagets kompletta system med SaaS-plattform och tjänster minskar sjukfrånvaron, sänker relaterade kostnader och förbättrar affärsresultat genom ökad produktivitet och engagemang hos organisationens anställda då hälsa, välbefinnande och säkerhet blir en integrerad del av det vardagliga arbetet. Besök gärna ainohealth.com.

Vi använder cookies på vår webbplats för att förbättra användarupplevelsen, analysera besökstrafik, anpassa innehåll och rikta annonser. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Se avsnittet vår sekretesspolicy.