Aino Health och partnern Aava tecknar avtal med VRJ Group

LinkedInFacebookTwitterEmail

Aino Health meddelar att de, tillsammans med sin finska partner Aava, har tecknat ett nytt avtal för sin SaaS-lösning HealthManager. Avtalet innefattar hela Finland och adderar ca 500 nya prenumeranter till plattformen.

VRJ Group består av 5 företag och genom att använda Aino HealthManager och Ainos processer för tidigt stöd i sjukfrånvarohanteringen, kommer gruppen kunna använda samma processer på alla platser i Finland. Detta kommer hjälpa dem att arbeta mer effektivt samt öka transparens och synlighet internt.

“Vi har sökt en lösning som kan hjälpa oss ena våra processer och arbetssätt inom gruppen och vi tror oss ha funnit detta hos Aino”, säger Tero Venäläinen, Administrativ och Utvecklingsdirektör på VRJ Group.

“Vi är mycket glada att välkomna VRJ Group som en ny kund och ser fram emot att, tillsammans med Aava, hjälpa dem till att arbeta mer effektivt med sitt tidiga stöd i sjukfrånvarohanteringen”, säger Jyrki Eklund, VD på Aino Health.

VRJ Group är ett finskt byggföretag som är verksamt inom flera sektorer och som erbjuder byggtjänster för byggkonstruktion, land- och vattenkonstruktion, renovering, landskapsarkitektur, miljövänligt byggande och kommunalteknik, samt cement- och brokonstruktion. Gruppen vänder sig till privatpersoner, bostadsföretag, företag och den publika sektorn.

HealthManager är en SaaS plattform som stöttar chefer med interna hälsorelaterade processer och frånvarohantering. kommunikation och engagemang. Tjänsten erbjuder verktyg för rapportering och analys för att följa nyckeltal kopplade till Corporate Health Management. Målet med plattformen är ökat engagemang hos medarbetarna och minskad frånvaro.

För mer information:

Jyrki Eklund, VD Aino Health
+358 40 042 4221
jyrki.eklund@ainohealth.com

Certified adviser
Erik Penser Bank
+46 8 463 83 00
certifiedadviser@penser.se

About Aava Medical Centre
Aava Medical Centre är ett finskt familjeägt full-service-företag med fler än 1100 medarbetare och en historik som sträcker sig 50 år tillbaka i tiden. Som en av de största privata sjulvårdskedjorna i Finland har deras servicenätverk ett brett utbud av tjänster för företagshälsovård och de finns på många platser. Aava Medical Centre ser efter din hälsa i varje skede av ditt liv. Deras specialister representerar de flesta kliniska specialområdena. Företagets specialister inom företagshälsovård behandlar kunderna som partners och förespråkar hälsa och välmående på arbetsplatsen.

Om Aino Health (publ)
Aino Health är den ledande leverantören av SaaS-lösningar inom Corporate Health Management. Företagets kompletta system med SaaS-plattform och tjänster minskar sjukfrånvaron, sänker relaterade kostnader och förbättrar affärsresultat genom ökad produktivitet och engagemang hos organisationens anställda då hälsa, välbefinnande och säkerhet blir en integrerad del av det vardagliga arbetet. Besök gärna ainohealth.com.

Vi använder cookies på vår webbplats för att förbättra användarupplevelsen, analysera besökstrafik, anpassa innehåll och rikta annonser. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Se avsnittet vår sekretesspolicy.