Aino Health och Pensionsförsäkringsaktiebolaget Veritas lanserar ett tjänstecenter för support inom arbetsförmåga

LinkedInFacebookTwitterEmail

Aino Health har ihop med Pensionsförsäkringsaktiebolaget Veritas skapat och ska lansera en unik supporttjänst inom arbetsförmåga med Veritas kunder som målgrupp. Tjänsten ska vara i drift under Q2 2019.

I det första skedet ges den utvalda kundbasen stöd på finska med tjänster kopplade till arbetsförmåga. För slutkunderna innefattar detta coachning, rådgivning och vägledning inom arbetsförmågehanteringsprocesser för arbetsgivare under arbetsgivarförhållandets livscykel, genom bruk av Aino HealthDesk och digitalisering av processen för Health Management.

– Jag är väldigt glad över detta nya samarbete. Vi har tillsammans skapat ett helt unikt tjänsteerbjudande för Veritas kunder. Jag är också glad över att se att Veritas går i bräschen genom att vara det första pensionsförsäkringsbolaget som tar kundtjänst och processerna kring arbetsförmågehantering till nya höjder, säger Markku Pitkänen, landschef för Aino Health i Finland.

– Det främsta målet med tjänsten är att öka kompetensen inom främjande av arbetsförmåga bland Veritas kunder. Ett annat mål är att förbättra kundupplevelsen och lojaliteten bland de befintliga kunderna samt att få stärkta försäljningsargument vid nykundsanskaffning, säger Mika Paananen, kundchef på Pensionsförsäkringsaktiebolaget Veritas.

För mer information:

Jyrki Eklund, vd Aino Health, Telefon: +358 40 042 4221

Aino Health AB (publ) är listat på Nasdaq Stockholm First North (Ticker: AINO).
Certified Adviser:
Erik Penser Bank,
Tel: 08 463 83 00
certifiedadviser@penser.se

Om Aino Health (publ)

Aino Health är den ledande leverantören av Software-as-a-Service-lösningar inom Corporate Health Management. Företagets kompletta system med SaaS-plattform och tjänster minskar sjukfrånvaron, sänker relaterade kostnader och förbättrar affärsresultat genom ökad produktivitet och engagemang, då hälsa, välbefinnande och säkerhet blir en integrerad del av det vardagliga arbetet. Besök gärna ainohealth.com.

Om Pensionsförsäkringsaktiebolaget Veritas

Vår kompetens grundas på långvarig erfarenhet av försäkringsbranschen. Pensionsförsäkringsaktiebolaget Veritas är ett av de äldsta försäkringsbolagen i Finland. Vi har erfarenhet av att tillhandahålla lagstadgade arbetspensionsförsäkringar sedan den relevanta lagstiftningen trädde i kraft. Företaget har 7 800 arbetsgivare som kunder.

Vi använder cookies på vår webbplats för att förbättra användarupplevelsen, analysera besökstrafik, anpassa innehåll och rikta annonser. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Se avsnittet vår sekretesspolicy.