Aino Health på HR-dagarna 4-5 oktober

LinkedInFacebookTwitterEmail

På Aino Health är vi väldigt stolta över det värde vi levererar för att hjälpa organisationer att öka sin konkurrenskraft och produktivitet.

Varje dag har vi möjlighet att arbeta med företagsledare och HR-team som påverkar och har en strategisk inverkan på företag och organisationer.

Anledningen är enkel, HR-team gör skillnad om de fokuserar på att proaktivt mäta och stödja affärsintressen som ligger utanför traditionell human resource management.

Detta inkluderar lösningar och processer för tidiga åtgärder som förstår orsaken till sjukfrånvaro, så orsaken till sjukfrånvaron kan tas upp tidigt och om möjligt undvikas.

Den gemensamma nämnaren för de över 150 företag vi har arbetat med har varit att säkerställa ett långsiktigt välmående, ökad produktivitet och medarbetarengagemang, vilket resulterat i tillväxt genom att HR-processen gjorts mätbar och uppdragskritisk.

På HR-dagarna den 4 oktober så kommer vår CMO, Leif Fågelstedt, i samband med lunchen att intervjuas om varför Aino Health finns och vilken betydelse och inverkan Aino Health haft på sina kunder. Missa inte det

Vi använder cookies på vår webbplats för att förbättra användarupplevelsen, analysera besökstrafik, anpassa innehåll och rikta annonser. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Se avsnittet vår sekretesspolicy.