Aino Health presenterar vid Corporate Health Convention i Stuttgart 9-10 maj

LinkedInFacebookTwitterEmail

Corporate Health Convention i Stuttgart den 9-10 maj är den första mässan i Tyskland där Aino Health presenteras som den främsta leverantören med en portfölj av digitaliserade processer, tjänster och produkter inom Corporate Health Management.

Corporate Health Convention i Stuttgart är den ledande mässan inom Corporate Health Management i Tyskland och över 2 400 beslutsfattare kommer att delta. Fokus för årets mässa är Digital Corporate Health Management. Det finns inte något liknande större möte i de tysktalande länderna som är specialiserat på Corporate Health Management.
I Aino Healths monter kommer företaget att visa upp sin webbaserade plattform HealthManager samt tjänsten Aino Analytics. Företaget kommer också presentera referenser kring hur dessa kan integreras med kundernas befintliga IT-system samt hur de är utformade för att hantera interaktion mellan anställda, deras närmaste handledare, avdelnings- och divisionschefer samt vidare till bolagets ledning. Syftet är att tydliggöra för företagsledningarna hur de kan nå tydliga och mätbara resultat av sina ansträngningar att minska sjukfrånvaron.

För mer information vänligen kontakta:

Leif Fågelstedt, CMO Aino Health
Tel: +46 (0)760 299 210 Email: leif.fagelstedt@ainohealth.com

Vi använder cookies på vår webbplats för att förbättra användarupplevelsen, analysera besökstrafik, anpassa innehåll och rikta annonser. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Se avsnittet vår sekretesspolicy.