Aino Health sluter avtal med Tampereen Sähkölaitos

LinkedInFacebookTwitterEmail

Aino Health sluter avtal med Tampereen Sähkölaitos, en koncern inom energiområdet, med verksamhet i Tammerfors i Finland. Aino tillhandahåller konsulttjänster för att stötta anbudsprocessen inom företagshälsovården och bistå med att omstrukturera Tampereen Sähkölaitos företagshälsovårdsprocesser.

Aino Health och Tampereen Sähkölaitos kommer att ha ett nära samarbete under våren 2018.

– Vi ser att marknaden har en växande efterfrågan på Ainos konsulttjänster. Vårt samarbete med Tampereen Sähkölaitos är ett utmärkt tillfälle att gemensamt skapa best practices för företagshälsovården inom energisektorn, säger Markku Pitkänen, chef för Aino Health Finland.

Tampereen Sähkölaitos är en koncern verksam inom energiområdet i Tammerfors, som producerar energi med förnybart bränsle och utvecklar framtidens energilösningar.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Markku Pitkänen, chef Aino Health Finland
Tel: +358 40 838 1587
E-post: markku.pitkanen@ainohealth.com

 

Jyrki Eklund, vd Aino Health
Tel: +358 40 042 4221
E-post: jyrki.eklund@ainohealth.com

www.ainohealth.com

 

Om Aino Health (publ)

Aino Health är den ledande leverantören av lösningar inom Corporate Health Management och är för privata och offentliga organisationer vad läkare är för människor. Företagets kompletta system av IT-baserade tjänster minskar sjukfrånvaron, sänker relaterade kostnader och förbättrar affärsresultat genom ökad produktivitet och engagemang hos organisationens anställda då hälsa, välbefinnande och säkerhet blir en integrerad del av det vardagliga arbetet.

Aino Health AB (publ) är listat på Nasdaq Stockholm First North (Ticker: AINO) med Erik Penser Bank, 08-463 83 00, som Certified Adviser.

Vi använder cookies på vår webbplats för att förbättra användarupplevelsen, analysera besökstrafik, anpassa innehåll och rikta annonser. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Se avsnittet vår sekretesspolicy.