Aino Health tecknar avtal för SaaS-lösning med handels- och serviceföretag

LinkedInFacebookTwitterEmail

Aino Health (Aino) har tecknat ett avtal med ett handels- och serviceföretag inom stålindustrin, gällande sin SaaS-lösning HealthManager. Avtalet löper initial över 2 år och i första fasen kommer lösningen att implementeras på en av de svenska sajterna. 

Företaget vill jobba på ett mer strukturerat och automatiserat sätt för att bättre kunna stötta sina chefer gällande att proaktivt arbete med medarbetarnas välmående. Det övergripande målet med den nya lösningen är att öka närvaron och välmående hos de anställda.

Första fasen av implementeringen är planerad att vara klar under januari 2020 och innefattar 200 personer. När hela implementationen är klar kommer hela organisationen på 750 personer använda lösningen.

“Vi är mycket stolta över den här kunden. Det är en mycket intressant marknad för oss och jag är säker på att vi kan göra skillnad. Jag ser fram emot att sätta igång det här projektet och se vilka resultat vi kan uppnå”, säger Johan Strömberg, Director Business Development at Aino Health.

HealthManager är en SaaS plattform som stöttar chefer med intern hälsorelaterade processer och frånvarohantering. kommunikation och engagemang. Tjänsten erbjuder verktyg för rapportering och analys för att följa nyckeltal kopplade till Corporate Health Management. Målet med plattformen är ökat engagemang hos medarbetarna och minskad frånvaro.

 

För mer information:

Johan Strömberg, Director Business Development, Aino Health
Telefon: +46 70 640 70 71
johan.stromberg@ainohealth.com

Jyrki Eklund, VD Aino Health
Telefon: +358 40 042 4221
jyrki.eklund@ainohealth.com

Certified adviser
Erik Penser Bank
+46 8 463 83 00
certifiedadviser@penser.se

Om Aino Health (publ)
Aino Health är den ledande leverantören av SaaS-lösningar inom Corporate Health Management. Företagets kompletta system med SaaS-plattform och tjänster minskar sjukfrånvaron, sänker relaterade kostnader och förbättrar affärsresultat genom ökad produktivitet och engagemang hos organisationens anställda då hälsa, välbefinnande och säkerhet blir en integrerad del av det vardagliga arbetet. Läs mer på ainohealth.com.

 

 

Vi använder cookies på vår webbplats för att förbättra användarupplevelsen, analysera besökstrafik, anpassa innehåll och rikta annonser. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Se avsnittet vår sekretesspolicy.