Aino Health tecknar avtal med Centric Sverige gällande SaaS-lösningen HealthManager

LinkedInFacebookTwitterEmail

Aino Health hat tecknat ett avtal, gällande SaaS-lösningen HealthManager, med Centric – ett It-företag som erbjuder konsulttjänster och IT outsourcing. Avtalet löper initialt över två år.  

I den första fasen kommer HealthManager att implementeras för ca 350 personer i Sverige, av de totalt 800 personer som är anställda i Norden. Centric har totalt 4500 anställda i Europa fördelat på 7 olika länder.

Centric har letat efter en lösning som kan hjälpa dem att arbeta mer effektivt och strukturerat när det gäller de anställdas välmående och hälsa och som samtidigt kan stötta cheferna arbetssätt gällande detta. Målen med implementationen är högre närvaro och välmående hos de anställda.

Projektets första fas är planerad att vara implementerad i december i år.

HealthManager är en SaaS plattform som stöttar chefer med intern hälsorelaterade processer och frånvarohantering. kommunikation och engagemang. Tjänsten erbjuder verktyg för rapportering och analys för att följa nyckeltal kopplade till Corporate Health Management. Målet med plattformen är ökat engagemang hos medarbetarna och minskad frånvaro.

“Vi har tittat på hur vi kan automatisera och strukturera processen kring våra anställdas välmående och insåg att vi behövde ett system för det. Och när vi hittade Aino och HealthManager, kände vi att det passar oss väldigt bra och vi ser fram emot att börja använda det”, säger Patrick Kinni, Head of Consultant Management, Centric.

“Vi är glada över att ha fått en ny kund i Centric. Jag ser fram emot att starta projektet och att framåt stötta Centric i arbetet mot mer struktur och hälsosammare medarbetare,” säger Johan Strömberg, Country Manager Sweden, Aino Health.

För mer information:

Johan Strömberg, Country Manager Sweden, Aino Health
Telefon: +46 70 640 70 71
johan.stromberg@ainohealth.com

Jyrki Eklund, VD Aino Health
Telefon: +358 40 042 4221
jyrki.eklund@ainohealth.com

Certified adviser
Erik Penser Bank
+46 8 463 83 00
certifiedadviser@penser.se

Om Centric

I Sverige specialiserar sig Centric sig på bemanning av IT-konsulter, specialistuppdrag, rekrytering och outsourcing. Majoriteten av de 350 medarbetarna i Sverige arbetar inom operations och support. Sedan företaget grundandes har Centric IT haft en stabil tillväxt och har nu kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping.

Om Aino Health (publ)

Aino Health är den ledande leverantören av SaaS-lösningar inom Corporate Health Management. Företagets kompletta system med SaaS-plattform och tjänster minskar sjukfrånvaron, sänker relaterade kostnader och förbättrar affärsresultat genom ökad produktivitet och engagemang hos organisationens anställda då hälsa, välbefinnande och säkerhet blir en integrerad del av det vardagliga arbetet. Läs mer på ainohealth.com.

Vi använder cookies på vår webbplats för att förbättra användarupplevelsen, analysera besökstrafik, anpassa innehåll och rikta annonser. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Se avsnittet vår sekretesspolicy.