Aino Health tecknar avtal med globalt kundservicebolag

LinkedInFacebookTwitterEmail

Aino Health har tecknat ett avtal avseende Aino HealthManager med ett globalt bolag inom kundservice. Avtalet omfattar över 450 nya licenser på Ainos SaaS-tjänst HealthManager i Sverige och Norge.

Avtalet avser ett pilotprojekt på sex månader för delar av de svenska och norska verksamheterna. Därefter finns en option på ett löpande avtal på två år med utökat antal licenser.

För kunden innebär tillgången till HealthManager att företaget får ett kraftfullt verktyg och plattform för att analysera och på ett mer automatiserat sätt följa upp frånvaro. Målet är att utveckla ett mer proaktivt arbetssätt för att minska sjukfrånvaron och öka medarbetarengagemanget.

Bolaget är en kundservicespecialist med verksamhet världen över med ca 30 000 specialister inom kundservice för internationella kunder i en rad olika branscher.

– Det är glädjande att vi nu också tecknat avtal med en stor internationell aktör. Det visar att våra tjänster väl möter de krav som företag inom olika segment ställer på våra tjänster, säger Jyrki Eklund, vd Aino Health AB.

För mer information:

Jyrki Eklund, vd Aino Health, Telefon: +358 40 042 4221

Om Aino Health (publ)

Aino Health är den ledande leverantören av Software-as-a-Service-lösningar inom Corporate Health Management. Företagets kompletta system med SaaS-plattform och tjänster minskar sjukfrånvaron, sänker relaterade kostnader och förbättrar affärsresultat genom ökad produktivitet och engagemang hos organisationens anställda då hälsa, välbefinnande och säkerhet blir en integrerad del av det vardagliga arbetet. Besök gärna ainohealth.com.

Vi använder cookies på vår webbplats för att förbättra användarupplevelsen, analysera besökstrafik, anpassa innehåll och rikta annonser. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Se avsnittet vår sekretesspolicy.