Aino Health tecknar avtal med ledande grossistföretag

LinkedInFacebookTwitterEmail

Aino Health har tecknat ett slutkundsavtal avseende Aino HealthManager med en av de största grossisterna av dagligvaror i Finland med över 20 procents marknadsandel. Avtalet omfattar över 500 nya prenumeranter på Ainos SaaS-tjänst HealthManager.

För kunden, en av Finlands största grossistkedjor för dagligvaruhandeln, innebär tillgången till HealthManager att företaget får ett kraftfullt verktyg för att analysera sjukfrånvaro med målet att utveckla en mer proaktiv företagshälsovård.

– Det är glädjande att vi nu också tecknat avtal med ytterligare en stor handelsaktör i Finland. Det visar att våra tjänster väl möter de krav som företag inom handel ställer våra tjänster, säger Markku Pitkänen, finlandschefen för Aino Health.

Projektet med att installera SaaS-tjänsten HealthManager påbörjas den 29 november 2018.

 

För mer information:

Jyrki Eklund, vd Aino Health, Telefon: +358 40 042 4221

Om Aino Health (publ)
Aino Health är den ledande leverantören av Software-as-a-Service-lösningar inom Corporate Health Management. Företagets kompletta system med SaaS-plattform och tjänster minskar sjukfrånvaron, sänker relaterade kostnader och förbättrar affärsresultat genom ökad produktivitet och engagemang hos organisationens anställda då hälsa, välbefinnande och säkerhet blir en integrerad del av det vardagliga arbetet. Besök gärna ainohealth.com.

Vi använder cookies på vår webbplats för att förbättra användarupplevelsen, analysera besökstrafik, anpassa innehåll och rikta annonser. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Se avsnittet vår sekretesspolicy.