Aino Health tecknar partneravtal med Pihlajalinna Plc

LinkedInFacebookTwitterEmail

Stockholm, 6 december, 2021.

Aino Health tecknar partneravtal med Pihlajalinna Plc, en av de tre stora leverantörerna av hälso- och sjukvårdstjänster i Finland.
Pihlajalinna organiserar över 200 000 anställda inom ramen för företagshälsovård. 
 

Genom partnerskapet får Aino möjlighet att stärka Pihlajalinnas erbjudande till sina kunder inom både privat och offentlig sektor med  SaaS-lösningen HealthManager.
Innan samarbetsavtalet undertecknades så tecknade Pihlajalinna 8 000 nya HealthManager-licenser under tredje kvartalet.
Aino ser detta som en indikation på ett fruktbart framtida samarbete.
 

”Genom detta samarbete kan vi erbjuda ännu bättre service till våra kunder och förse dem med kraftfulla digitala verktyg.
Vi ser fram emot ett produktivt partnerskap med Aino Health”,
säger Juha-Pekka Halttunen, försäljningschef, Pihlajalinna. 

”Vi är mycket stolta över att välkomna Pihlajalinna som ny partner och ser fram emot att stödja dem att arbeta mer effektivt med den tidiga supportprocessen.
Pihlajalinna är trots allt en av de tre stora företagshälsovårdsleverantörerna i Finland”,
säger Jyrki Eklund, VD på Aino Health.  

HealthManager är en SaaS-lösning som stödjer chefer att möjliggöra högre produktivitet och välbefinnande inom organisationen.
Den erbjuder också instrumentpaneler, rapporter och analysverktyg för att enkelt följa nyckeltal relaterade till Human Capital Productivity.
Målet med lösningen är att minska sjukfrånvaron och att öka medarbetarnas välbefinnande och produktivitet.
 

Om Pihlajalinna
20-åriga Pihlajalinna är en av Finlands ledande privata leverantörer av sociala tjänster, hälso- och sjukvård och företagshälsovård.
Koncernen tillhandahåller tjänster till privatpersoner, företag, försäkringsbolag och offentliga myndigheter, såsom kommuner och samkommuner, i hela Finland.
Koncernen erbjuder tjänster inom allmänpraktiserande och specialiserad omsorg, företagshälsovård och tandvård, till exempel boendetjänster och välfärdstjänster.
Koncernen erbjuder i samarbete med den offentliga sektorn modeller för tillhandahållande av sociala tjänster och hälso- och sjukvårdstjänster till offentliga enheter i syfte att tillhandahålla högkvalitativa tjänster för offentliga betaltjänstkunder.
 

Om Aino Health (publ)
Aino Health är den ledande leverantören av Software as a Service-lösningar inom Human Capital Productivity. Företagets SaaS-plattform HealthManager minskar sjukfrånvaro, sänker relaterade kostnader och förbättrar affärsresultat genom ökad produktivitet och medarbetarengagemang genom att göra produktivitet, välbefinnande och säkerhet till en integrerad del av det dagliga arbetet. För mer information besök ainohealth.com. 

För mer information: 

Jyrki Eklund, VD Aino Health
Telefon: +358 40 042 4221
jyrki.eklund@ainohealth.com 

Certified adviser
Erik Penser Bank
+46 8 463 83 00
certifiedadviser@penser.se 

Vi använder cookies på vår webbplats för att förbättra användarupplevelsen, analysera besökstrafik, anpassa innehåll och rikta annonser. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Se avsnittet vår sekretesspolicy.