Aino Health tecknar samarbetsavtal med Aava Finland

LinkedInFacebookTwitterEmail

Aino Health och Aava Finland, en Finlands största leverantörer av företagshälsovård har tecknat ett avtal där Aava kommer sälja Aino HealthManager och tillhörande implementeringstjänster. Det här avtalet expanderar Ainos partnernätverk samt möjliggör skalbarhet och tillväxt på ett positivt sätt. Samarbetet gör det möjligt för Aava att bredda tjänsteutbudet till sina kunder. Samarbetet startar i juli 2019.  

“Genom det här samarbetet breddar vi vårt erbjudande och kommer kunna stötta våra kunders hälsoarbete ännu bättre med hjälp av digitala verktyg. Vi ser fram emot ett produktivt partnerskap med Aino Health,” säger Lauri Muhonen, CDO Aava.

“Det här visar att vi gör rätt saker och att vår plan att expandera med hjälp av partners rör sig framåt. Jag är glad över att se vårt partnernätverk växa och ser fram emot att arbeta tillsammans med Aava,” säger Jyrki Eklund, CEO Aino Health.

HealthManager är en digital plattform som samlar processer kopplade till Corporate Health Management och mäter effektiviteten hos kopplade åtgärder. HealthManager omfattar hantering av sjukfrånvaro, intressenter inom hälsovård och företagsinternt ledningsarbete kring hälsorelaterade affärsprocesser. Tjänsten erbjuder verktyg för rapportering och analys för att följa nyckeltal kopplade till Corporate Health Management. HealthManager hjälper företag att säkerställa arbetsförmåga och öka produktiviteten.

Aava Medical Centre är ett finskt familjeägt full-service-företag med fler än 1100 medarbetare och en historik som sträcker sig 50 år tillbaka i tiden. Som en av de största privata sjulvårdskedjorna i Finland har deras servicenätverk ett brett utbud av tjänster för företagshälsovård och de finns på många platser. Aava Medical Centre ser efter din hälsa i varje skede av ditt liv. Deras specialister representerar de flesta kliniska specialområdena. Företagets specialister inom företagshälsovård behandlar kunderna som partners och förespråkar hälsa och välmående på arbetsplatsen.

För mer information:
Jyrki Eklund, CEO Aino Health
+358 40 042 4221
jyrki.eklund@ainohealth.com

Certified adviser
Erik Penser Bank
+46 8 463 83 00
certifiedadviser@penser.se

Om Aino Health (publ)

Aino Health är den ledande leverantören av SaaS-lösningar inom Corporate Health Management. Företagets kompletta system med SaaS-plattform och tjänster minskar sjukfrånvaron, sänker relaterade kostnader och förbättrar affärsresultat genom ökad produktivitet och engagemang hos organisationens anställda då hälsa, välbefinnande och säkerhet blir en integrerad del av det vardagliga arbetet. Besök gärna ainohealth.com.

Vi använder cookies på vår webbplats för att förbättra användarupplevelsen, analysera besökstrafik, anpassa innehåll och rikta annonser. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Se avsnittet vår sekretesspolicy.