Aino Health Tyskland tecknar partneravtal med 55Birchstreet

LinkedInFacebookTwitterEmail

Aino Health Tyskland och 55Birchstreet, en tysk digital konsultbyrå, har tecknat ett partneravtal där 55Birchstreet kommer att sälja licenser och tillhörande implementationstjänster för Ainos health management plattform, HealthManager, på den tyska marknaden. Samarbetet kommer att starta under hösten 2019.

Med 45 års erfarenhet av konsultarbete skapar och tydliggör 55Birchstreet medvetenhet kring digitala utmaningar och dess relevans för företag och dess omgivning. Genom att kombinera kunskap och konsulttjänster från både stora företag och start-ups, hjälper 55 Birchstreet sina kunder, från olika branscher, med den digitala transformationsprocessen.

I och med det här partnerskapet utökar 55Birchstreet sitt erbjudande till att även inkludera digitala lösningar för Health Management och Aino Health ökar och stärker sin närvaro på den tysktalande marknaden, vilket påverkar företagets tillväxt och globalisering på ett positivt sätt.

“Vår digitala kompetens och Ainos teknologi är en mycket bra kombination för att kunna erbjuda bättre hälso-lösningar till våra kunder. Vårt samarbete kommer att vara perfekt för de kunder som vill optimera sina hälso-processer och förbättra sina organisationer”, säger Benjamin Plass, Co-Founder of 55BirchStreet.

“Den tysk-språkiga marknaden är mycket viktig för vår globala strategi och jag är glad att vi nu har en pålitlig partner där som kan hjälpa oss att accelerera. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med 55Birchstreet” säger Jyrki Eklund, CEO Aino Health.

HealthManager är en digital plattform som samlar processer kopplade till Corporate Health Management och mäter effektiviteten hos kopplade åtgärder. HealthManager omfattar hantering av sjukfrånvaro, intressenter inom hälsovård och företagsinternt ledningsarbete kring hälsorelaterade affärsprocesser. Tjänsten erbjuder verktyg för rapportering och analys för att följa nyckeltal kopplade till Corporate Health Management. HealthManager hjälper företag att säkerställa arbetsförmåga och öka produktiviteten.

55BirchStreet är ett konsultföretag, med bas i Hamburg, som fokuserar på digitala transformationsprojekt inom flera branscher. Deras specialitet är att stötta stora och medelstora företag i att definiera och implantera sina digitala transformationsprojekt. 55BirchStreet använder sig av välbeprövad pragmatisk konsultmetodik och tydligt kundfokus. För 55BirchStreet är digitalisering mer än bara ett modeord – det är en garanterad leverans av tydligt värde för deras kunders organisationer.

För mer information:
Jyrki Eklund, CEO Aino Health
jyrki.eklund@ainohealth.com
+358 40 042 4221

Certified adviser
Erik Penser Bank
+46 8 463 83 00
certifiedadviser@penser.se

Om Aino Health
Aino Health är den ledande leverantören av SaaS-lösningar inom Corporate Health Management. Företagets kompletta system med SaaS-plattform och tjänster minskar sjukfrånvaron, sänker relaterade kostnader och förbättrar affärsresultat genom ökad produktivitet och engagemang hos organisationens anställda då hälsa, välbefinnande och säkerhet blir en integrerad del av det vardagliga arbetet.
Läs mer på ainohealth.com.

Vi använder cookies på vår webbplats för att förbättra användarupplevelsen, analysera besökstrafik, anpassa innehåll och rikta annonser. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Se avsnittet vår sekretesspolicy.