Aino Health utser Tanja Ilic till COO

LinkedInFacebookTwitterEmail

Tanja Ilic har utsetts till COO, Chief Operating Officer, för Aino Health AB. Rekryteringen av Tanja stärker Aino Health’s pågående expansion i såväl Norden som internationellt. Tanja tillträder under hösten, dock senast den 3 december.

Aino Health, som utvecklar SaaS-tjänster för Corporate Health Management, stärker ledningsgruppen med Tanja Ilic. Som COO kommer Tanja huvudsakligen ansvara för att utveckla bolagets försäljning, stärka de strategiska partnerskapen och verka för fortsatt långsiktig tillväxt.

Taina Ilic har en stor och praktisk erfarenhet från mjukvaru- och tjänsteföretag från ett flertal branscher. Hon har arbetat såväl i hela Norden liksom internationellt, däribland Tyskland, med marknadsföring, försäljning och leverans av transaktionsbaserade tjänster och i snabbväxande partnerskapverksamheter.

– Vi är glada att kunna välkomna Tanja Ilic till Aino Health. Tillsammans kommer vi att utveckla den operativa verksamheten och bredda vår kundbas. Med sin stora erfarenhet, engagemang och expertis ser jag fram emot att stärka och öka farten på vår nordiska och internationella tillväxt, säger Jyrki Eklund, VD och koncernchef för Aino Health AB.

– Aino Health är ett mycket spännande företag med ett erbjudande som ligger helt rätt i tiden. Mitt mål är att utveckla Aino tillsammans med mina kollegor för att säkerställa en stabil tillväxt och ytterligare stärka vår position som den ledande leverantören av SaaS-lösningar för Corporate Health Management, säger Tanja Ilic.

Detta pressmeddelande lämnades för offentliggörande genom Jyrki Eklunds, vd och koncernchef på Aino Health AB, försorg klockan 13.00 CET den 27 september 2018.

För mer information:

Jyrki Eklund, vd Aino Health, Telefon: +358 40 042 4221

Om Aino Health (publ)

Aino Health är den ledande leverantören av Software-as-a-Service-lösningar inom Corporate Health Management. Företagets kompletta system med SaaS-plattform och tjänster minskar sjukfrånvaron, sänker relaterade kostnader och förbättrar affärsresultat genom ökad produktivitet och engagemang hos organisationens anställda då hälsa, välbefinnande och säkerhet blir en integrerad del av det vardagliga arbetet. Besök gärna ainohealth.com.

Aino Health AB (publ) är listat på Nasdaq Stockholm First North (Ticker: AINO) med Erik Penser Bank, 08 463 83 00, som Certified Adviser.

Vi använder cookies på vår webbplats för att förbättra användarupplevelsen, analysera besökstrafik, anpassa innehåll och rikta annonser. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Se avsnittet vår sekretesspolicy.