Aino Health värd för seminarium om värdebaserat ledarskap

LinkedInFacebookTwitterEmail

Aino Health är värd för INSEAD-seminariet ”Value Based Leadership and Business as a Force for Good” den 27 mars. Seminariet behandlar ”Fair Process Leadership”, ett förhållningssätt till ledarskap som betonar hög nivå av insyn och öppenhet gentemot företagens olika intressentgrupper. Ludo van der Heyden, professor vid INSEAD, och Britta Bureau, vd för KPA Pension, är huvudtalare.

Professor Ludo Van Der Heyden kommer att dela med sig av insikter från sin forskning där han jämför Bernadottes med Napoleons ledarstilar och hur värdebaserat ledarskap har en långvarig effekt samt hur det har påverkat det svenska samhället. Han redogör för ett integrerat förhållningssätt till ledarskap som betonar hög nivå av insyn och öppet engagemang, vilket resulterar i ett bättre ledarskap och beslutsfattande.

Britta Bureau, VD KPA Pension, förmedlar sin syn på hur ett företag kan utvecklas som en kraft för att göra gott och hur hon använder värdebaserat ledarskap för att underlätta den resan. Britta är också ordförande i Svenska Scoutförbundet och hon berättar hur även de använder värdebaserat ledarskap.

INSEAD – Business School for the World, har som målsättning att utveckla ansvarsfulla ledare som utvecklar företag och samhälle. INSEAD är en av världens ledande organisation för magisterutbildningar inom ekonomi och affärsverksamhet med över 1 400 MBA studenter och fler än 11 000 företagschefer och styrelseledamöter som deltar i utbildningsprogrammen varje år. Ett globalt perspektiv och kulturell mångfald återspeglas i alla aspekter av forskning och undervisning på 154 fakulteter i 40 länder. INSEAD har campus i Europa (Frankrike), Asien (Singapore) och Mellanöstern (Abu Dhabi) samt har samarbete med allierade utbildningsinstitutioner.

Aino Health har valt att samarbeta med INSEADs Svenska Alumni Förening som värd för detta seminarium eftersom Aino Healths verksamhet också bygger på att förstärka och förenkla ett engagerat ledarskap för ökad hållbarhet, både mänskligt och finansiellt.

För mer information:

Johan Strömberg, landschef för Aino Health i Sverige och affärsutvecklingschef
Telefon: +46 70-640 70 71

Aino Health AB (publ) är listat på Nasdaq Stockholm First North (Ticker: AINO).
Certified Adviser:
Erik Penser Bank,
Tel: 08 463 83 00
certifiedadviser@penser.se

Om Aino Health (publ)

Aino Health är den ledande leverantören av Software-as-a-Service-lösningar inom Corporate Health Management. Företagets kompletta system med SaaS-plattform och tjänster minskar sjukfrånvaron, sänker relaterade kostnader och förbättrar affärsresultat genom ökad produktivitet och engagemang hos organisationens anställda då hälsa, välbefinnande och säkerhet blir en integrerad del av det vardagliga arbetet. Besök gärna ainohealth.com.

Vi använder cookies på vår webbplats för att förbättra användarupplevelsen, analysera besökstrafik, anpassa innehåll och rikta annonser. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Se avsnittet vår sekretesspolicy.