Aino HealthManager driftsätts för globalt företag

LinkedInFacebookTwitterEmail

Aino Healths SaaS-lösning HealthManager har driftsatts i två länder åt ett globalt företag inom kundservice. Det är ett gemensamt implementationsprojekt av kunden och Aino Health för 500 användare.

Implementeringen omfattar kundanpassade funktioner för automatisk dataöverföring, anpassning till nationella lagar, många olika diskussionsmallar för förebyggande hälsoarbete på flera språk och utbildning av chefer på plats.

– Vi har tidigare visat att Ainos lösningar snabbt kan driftsättas hos kund. I det här fallet har vi genomfört implementation och driftsättning på bara fyra veckor. Aino Health SaaS-lösning är inte bara väldigt snabb att implementera, den ställer inte heller höga krav på involvering i implementering av ledning, IT och HR. Leding och HR kan istället fokusera på att kummunicera med personal och visa att de gör detta för att de bryr sig, säger Jyrki Eklund, vd och koncernchef på Aino Health.

Projektet syftar till att hantera och minska hälsorelaterade kostnader samt att stötta HR-avdelningen och linjeorganisationen med korrekt information och verktyg för att nå kundens mål inom området personalhälsa.

För mer information:

Jyrki Eklund, vd Aino Health
Tel: +358 40 042 4221
E-post: jyrki.eklund@ainohealth.com

Johan Strömberg, landschef för Aino Health i Sverige och affärsutvecklingschef
Tel: +46706407071
E-post: johan.stromberg@ainohealth.com

Om Aino Health (publ)

Aino Health är den ledande leverantören av Software-as-a-Service-lösningar inom Corporate Health Management. Företagets kompletta system med SaaS-plattform och tjänster minskar sjukfrånvaron, sänker relaterade kostnader och förbättrar affärsresultat genom ökad produktivitet och engagemang hos organisationens anställda då hälsa, välbefinnande och säkerhet blir en integrerad del av det vardagliga arbetet. Besök gärna ainohealth.com.

Aino Health AB (publ) är listat på Nasdaq Stockholm First North (Ticker: AINO) med Erik Penser Bank, 08 463 83 00, certifiedadviser@penser.se, som Certified Adviser.

Vi använder cookies på vår webbplats för att förbättra användarupplevelsen, analysera besökstrafik, anpassa innehåll och rikta annonser. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Se avsnittet vår sekretesspolicy.