Aino HealthManager driftsätts för Multi Contact GmbH

LinkedInFacebookTwitterEmail

Aino Healths SaaS-lösning HealthManager har driftsatts för att stötta Multi Contacts verksamhet i Tyskland. Det är ett gemensamt implementationsprojekt av MultiContact och Aino Health som består av processdefinition, teknisk IT-integration, utbildning av företagsledningen samt kommunikation. Det här är den andra driftsättning av betydelse för Aino Health i Tyskland.

– Vi har tidigar visat att Ainos lösningar och tjänster passar den tyska marknaden och vi förväntar oss betydande resultat från projektet med Multi Contact, säger Peter Seeger, verksamhetschef för Tyskland på Aino.

Projektet syftar till att hantera och minska hälsorelaterade kostnader samt att stötta HR-avdelningen och linjeorganisationen med korrekt information och verktyg för att nå Multi Contacts mål inom området personalhälsa.

Multi Contact är ett av de stora callcenter-bolagen i Hamburg och erbjuder alla verktyg för en modern kunddialog. Multi Contact är en del av Otto-koncernen. Otto, med 50 000 medarbetare och en omsättning på 12,5 miljarder Euro, är en global aktör som samlar återförsäljare och återförsäljarrelaterade tjänsteleverantörer.

För mer information:

Jyrki Eklund, vd Aino Health
Tel: +358 40 042 4221
E-post: jyrki.eklund@ainohealth.com

Peter Seeger, verksamhetschef Tyskland, Aino Health
Tel: +49 1511 6949 184
E-post: peter.seeger@ainohealth.com

Om Aino Health (publ)

Aino Health är den ledande leverantören av Software-as-a-Service-lösningar inom Corporate Health Management. Företagets kompletta system med SaaS-plattform och tjänster minskar sjukfrånvaron, sänker relaterade kostnader och förbättrar affärsresultat genom ökad produktivitet och engagemang hos organisationens anställda då hälsa, välbefinnande och säkerhet blir en integrerad del av det vardagliga arbetet. Besök gärna ainohealth.com.

Aino Health AB (publ) är listat på Nasdaq Stockholm First North (Ticker: AINO) med Erik Penser Bank, 08 463 83 00, som Certified Adviser.

Vi använder cookies på vår webbplats för att förbättra användarupplevelsen, analysera besökstrafik, anpassa innehåll och rikta annonser. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Se avsnittet vår sekretesspolicy.