Aino Healths partner Finla tecknar två nya kunder för SaaS-lösningen HealthManager

LinkedInFacebookTwitterEmail

Aino Health meddelar att deras finska partner Finla har tecknat två nya avtal gällande lösningen HealthManager. Avtalen adderar ca 400 nya prenumeranter till plattformen HealthManager.

De två nya kunderna visar att partnerstrategin för Finland fungerar och att det finns ett bra momentum på marknaden för den här typen av lösning. De nya kunderna är mellanstora företag i bygg- och elproduktionsbranschen, vilka båda är nya branscher för Aino.

“Det är kul att se att vår partnerstrategi fungerar bra och jag är såklart också väldigt glad över att välkomna två nya kunder. Jag ser fram emot fortsatt bra samarbete med Finla samt att fortsätta utveckla vår partnerstrategi i Finland, så väl som, på våra andra marknader Sverige och Tyskland”, säger Jyrki Eklund, VD Aino Health.

HealthManager är en SaaS plattform som stöttar chefer med interna hälsorelaterade processer och frånvarohantering. kommunikation och engagemang. Tjänsten erbjuder verktyg för rapportering och analys för att följa nyckeltal kopplade till Corporate Health Management. Målet med plattformen är ökat engagemang hos medarbetarna och minskad frånvaro.

 

För mer information:

Jyrki Eklund, VD Aino Health
Telefon: +358 40 042 4221
jyrki.eklund@ainohealth.com

Certified adviser
Erik Penser Bank
+46 8 463 83 00
certifiedadviser@penser.se

Om Aino Health (publ)
Aino Health är den ledande leverantören av SaaS-lösningar inom Corporate Health Management. Företagets kompletta system med SaaS-plattform och tjänster minskar sjukfrånvaron, sänker relaterade kostnader och förbättrar affärsresultat genom ökad produktivitet och engagemang hos organisationens anställda då hälsa, välbefinnande och säkerhet blir en integrerad del av det vardagliga arbetet. Läs mer på ainohealth.com.

Vi använder cookies på vår webbplats för att förbättra användarupplevelsen, analysera besökstrafik, anpassa innehåll och rikta annonser. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Se avsnittet vår sekretesspolicy.