Aino’s HealthManager driftsätts för detaljhandelskedja

LinkedInFacebookTwitterEmail

Aino Healths SaaS-lösning HealthManager har driftsatts för ett av Finlands största detaljhandelskedjor. Det är ett gemensamt implementationsprojekt av kunden och Aino Health för 3 000 användare.

Implementationen och driftsättningen bestod av processdefinition, teknisk IT-integration, utbildning av företagsledningen samt kommunikation. Förutom Aino Health omfattar avtalet också Aino Analytics för analys av frånvarodata och hälsorelaterade processer hos kunden, som underlag till att förbättra företagshälsovården och produktiviteten.

– Vi har tidigare visat att Ainos lösningar snabbt kan driftsättas hos kund. Aino Health SaaS-lösning är inte bara väldigt snabb att implementera, den ställer inte heller höga krav på involvering i implementering av ledning, IT och HR, säger Markku Pitkänen, landschef för Aino Health i Finland.

För slutkunden, en av Finlands största detaljhandelskedjor, innebär tillgången till HealthManager att företaget får ett kraftfullt verktyg för att analysera sjukfrånvaro med målet att utveckla en mer proaktiv företagshälsovård.

För mer information:

Markku Pitkänen, landschef för Aino Health i Finland, Telefon: +358 40 838 1587
eller
Jyrki Eklund, vd Aino Health, Telefon: +358 40 042 4221

Om Aino Health (publ)

Aino Health är den ledande leverantören av Software-as-a-Service-lösningar inom Corporate Health Management. Företagets kompletta system med SaaS-plattform och tjänster minskar sjukfrånvaron, sänker relaterade kostnader och förbättrar affärsresultat genom ökad produktivitet och engagemang hos organisationens anställda då hälsa, välbefinnande och säkerhet blir en integrerad del av det vardagliga arbetet. Besök gärna ainohealth.com.

Aino Health AB (publ) är listat på Nasdaq Stockholm First North (Ticker: AINO).
Certified Adviser:
Erik Penser Bank,
Tel: 08 463 83 00
certifiedadviser@penser.se

Vi använder cookies på vår webbplats för att förbättra användarupplevelsen, analysera besökstrafik, anpassa innehåll och rikta annonser. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Se avsnittet vår sekretesspolicy.