ArcelorMittal förlänger och utökar med Aino Health

LinkedInFacebookTwitterEmail

ArcelorMittal förlänger och utökar sitt avtal med Aino Health Germany GmbH efter genomfört pilotprojekt. Kunden väljer att utöka användningen av SaaS-lösningen Aino HealthManager till ytterligare en av sina verksamheter i Tyskland. Förlängningen och utökningen betecknas som strategisk viktig av Aino Health.

Aino HealthManager är en kraftfull SaaS-lösning för att på ett automatiserat sätt analysera och följa upp frånvaro. Syftet är att utveckla ett proaktivt arbetssätt för att minska sjukfrånvaro och öka medarbetarengagemang.

– Den tyska marknaden är strategiskt viktig för oss. Ordervärdet är i det här läget inte det viktigaste, utan det är att vår lösning motsvarar kundens höga krav, säger Jyrki Eklund, vd på Aino Health.

ArcelorMittal är världens ledande stål- och gruvbolag. Bolagets filosofi är att producera säkert och hållbart stål gör det till den ledande leverantören av kvalitetsstålsprodukter i alla stora marknadssegment inklusive bilindustrin, byggindustrin, produktion av hushållsapparater och förpackningsindustrin. ArcelorMittal har närvaro i 60 länder och ett industriellt fotavtryck i 18 länder.

För mer information:

Jyrki Eklund, vd Aino Health, Telefon: +358 40 042 4221

Aino Health AB (publ) är listat på Nasdaq Stockholm First North (Ticker: AINO).
Certified Adviser:
Erik Penser Bank,
Tel: 08 463 83 00
certifiedadviser@penser.se

Om Aino Health (publ)

Aino Health är den ledande leverantören av Software-as-a-Service-lösningar inom Corporate Health Management. Företagets kompletta system med SaaS-plattform och tjänster minskar sjukfrånvaron, sänker relaterade kostnader och förbättrar affärsresultat genom ökad produktivitet och engagemang, då hälsa, välbefinnande och säkerhet blir en integrerad del av det vardagliga arbetet. Besök gärna ainohealth.com.

Vi använder cookies på vår webbplats för att förbättra användarupplevelsen, analysera besökstrafik, anpassa innehåll och rikta annonser. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Se avsnittet vår sekretesspolicy.