Erik Johnsson ny försäljnings och marknadsansvarig för Aino Health Sweden AB

LinkedInFacebookTwitterEmail

Rådgivande försäljning mot stora organisationer är den röda tråden för Erik Johnsson, som anställts som försäljnings och marknadsansvarig för Aino Health Sweden AB, ett dotterbolag till Aino Health AB (publ). Erik har tidigare arbetat med såväl strategiska som operativa frågor inom försäljning och marknadsföring, främst inom IT och konsultbranscherna.

Med en bakgrund i affärsutveckling av såväl befintliga som nystartade bolag har Erik Johnsson den rätta profilen och erfarenheten för att vara med och bygga den svenska verksamheten inom Aino Health och med ansvar för försäljning och marknadsföring. Erik kommer också att vara delaktig i utvecklingen av den internationella expansionen vad gäller upprättande av CRM och ABM (Account Based Marketing) modeller.

Jag ser verkligen fram emot att få arbeta på Aino Health och tycker att det känns mycket inspirerande att komma till ett innovativt företag där effekten av tjänsterna är tydligt mätbara. Att få möjligheten att bidra till välfärd, människors förbättrade hälsa i kombination med förbättrad ekonomi för såväl privata företag som offentliga organisationer är också stora drivkrafter, säger Erik.

Det känns bra att få in en sådan allsidig spelare i vårt lag, säger Charlotte Boij, VD för Aino Health Sweden AB. Tack vare Eriks metodiska försäljningsarbete kommer många organisationer inom kort få tillgång till de möjligheter som Aino Health erbjuder inom hantering och analys av sjukfrånvaro.

För mer information kontakta gärna:

Charlotte Boij, VD Aino Health Sweden AB
Tel: 070 303 98 85. Email: charlotte.boij@ainohealth.com

Vi använder cookies på vår webbplats för att förbättra användarupplevelsen, analysera besökstrafik, anpassa innehåll och rikta annonser. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Se avsnittet vår sekretesspolicy.