Globalt företag expanderar avtal med Aino

LinkedInFacebookTwitterEmail

Ett globalt företag har valt att expandera avtalet med Aino till att gälla hela den svenska verksamheten. Avtalet innefattar ytterligare cirka 3200 licenser.

Initiativet syftar till att höja produktiviteten, stötta ledare med automatisering och vägledning i hälsofrämjande processer samt att minska sjukfrånvaro och öka medarbetarnas välbefinnande.

”Vi är mycket glada och stolta över förtroendet att expandera ytterligare en befintlig kund. Vi ser fram emot att hjälpa chefer inom organisationen att arbeta proaktivt för att öka personalens välbefinnande och engagemang”, säger Jyrki Eklund, VD Aino Health.

Aino’s SaaS-lösning stödjer chefer med interna hälsorelaterade processer och frånvarohantering. Den erbjuder också rapporterings- och analysverktyg för att följa viktiga mätvärden relaterade till företagets hälsohantering. Målet med lösningen är att digitalisera arbetsförmågasprocesser och öka medarbetarnas välbefinnande.

För mer information:
Jyrki Eklund, VD Aino Health
Phone: +358 40 042 4221
jyrki.eklund@ainohealth.com

Certified adviser
Erik Penser Bank
+46 8 463 83 00
certifiedadviser@penser.se

Om Aino Health (publ)
Aino Health är den ledande leverantören av Software as a Service-lösningar inom Corporate Health Management. Företagets kompletta system av SaaS-plattformar och tjänster minskar sjukfrånvaro, sänker relaterade kostnader och förbättrar affärsresultat genom ökad produktivitet och medarbetarengagemang genom att göra hälsa och välbefinnande till en integrerad del av det dagliga arbetet. För mer information besök ainohealth.com.

Vi använder cookies på vår webbplats för att förbättra användarupplevelsen, analysera besökstrafik, anpassa innehåll och rikta annonser. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Se avsnittet vår sekretesspolicy.