Kokkola Stad i Finland väljer Aino

LinkedInFacebookTwitterEmail

Työplus Yhtiöt Oy väljer Ainos plattform för att stärka medarbetarnas hållbarhet, välbefinnande och produktivitet hos sina kundorganisationer. Työplus Yhtiöt startar sin första pilotimplementering med sin storägare Kokkola Stad. Genom partnerskapet med Työplus Yhtiöt Oy har Aino fått i uppdrag av Kokkola Stad att stärka medarbetarnas hållbarhet genom implementeringen av sin SaaS-plattform. Pilotimplementeringen startar i oktober 2022. 

Pilotprojektet kommer att starta med 250 anställda och utifrån erfarenheterna från piloten ska beslut tas om att utöka till hela personalen, totalt 2 500 anställda i Kokkola Stad.

Aino skapar värde för både den offentliga och privata sektorn, direkt eller med partners, för att ge ett mer proaktivt ledarskap som leder till lägre sjukfrånvaro samt högre produktivitet och engagemang. Med Aino som partner kan Työplus Yhtiöt Oy erbjuda digitaliserade och proaktiva tjänster till sin kundbas. Kokkola Stad är den första kunden i detta samarbete. 

”Med detta samarbete kommer vi att kunna förbättra våra medarbetares hållbarhet och tillhandahålla digitaliserade lösningar för att stödja linjechefens vardag. Vi ser fram emot ett produktivt samarbete med Aino”, säger Kirsi Rytkönen, personaldirektör på Kokkola Stad. 

”Som regional företagshälsovårdsleverantör vill vi säkra proaktiva digitala tjänster för systematiskt ledarskap för våra kunder. Vi tror att vi tillsammans med Aino kan vara mer proaktiva och systematiska med våra kunder.”, säger Thomas Björk, VD för Työplus Yhtiöt Oy 

”Vi är mycket glada och stolta över att Kokkola Stad och Työplus Yhtiöt Oy väljer vår SaaS-plattform för att stärka medarbetarnas hållbarhet i sin organisation”, säger Jyrki Eklund, VD för Aino Health. 

  

Työpluskoncernen producerar och utvecklar företagshälsovårdstjänster och bedriver utbildnings- och konsultverksamhet inom området. De betjänar 1 600 företag, 1 000 företagare och lantbrukare och 27 000 privatkunder från alla branscher i Kokkola, JakobStad och Lesti och Perhonjokilaakso. 

 

För mer information
Jyrki Eklund
VD Aino Health
+358 40 042 4221
jyrki.eklund@ainohealth.com 

  

Certifierad rådgivare
Erik Penser Bank
+46 8 463 83 00
certifiedadviser@penser.se 

  

Om Aino Health (publ)
Aino Health är den ledande leverantören av Software as a Service-lösningar inom Corporate Human Productivity. Företagets kompletta system av SaaS-plattformar och tjänster minskar sjukfrånvaro, sänker relaterade kostnader och förbättrar affärsresultat genom ökad produktivitet och medarbetarengagemang genom att göra hälsa, välbefinnande och säkerhet till en integrerad del av det dagliga arbetet. För mer information besök ainohealth.com.

 

Vi använder cookies på vår webbplats för att förbättra användarupplevelsen, analysera besökstrafik, anpassa innehåll och rikta annonser. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Se avsnittet vår sekretesspolicy.