Steveco Oy implementerar Aino Healths SaaS-lösning för 800 anställda

LinkedInFacebookTwitterEmail

Steveco Oy implementerar Aino Healths SaaS-lösning för 800 anställda, för att bli mer socialt hållbara och för att vidareutveckla positionen som samhällsaktör.

Steveco Oy, Finlands största fullserviceföretag inom logistik samt marknadsledare inom transittrafik och transport av träförädlingsprodukter, har valt att implementera Aino Healths SaaS-lösning Health Manager. Avtalet omfattar totalt 835 nya licenser.

”I vår verksamhet kräver hållbarhet mer än efterlevnad och vi vet att det är våra medarbetare som bygger värdet i vår verksamhet. Genom proaktiv omsorg om var och en av våra anställda kan vi stärka attraktiviteten som arbetsgivare och stärka den sociala hållbarheten.” säger Jyri Lippo, HR Director Steveco Oy

”Vi är glada att se ytterligare en ledande logistikverksamhet anse att vår plattform är det bästa verktyget för att främja förändring. Att använda Aino kommer att möjliggöra ett systematiskt och digitalt tillvägagångssätt för alla insatser för arbetsförmåga och välbefinnande inom Steveco, vilket bygger ett gladare, starkare och mer produktivt team”, säger Jyrki Eklund, VD Aino Health.

För mer information
Jyrki Eklund
VD, Aino Health
Telefon: +358 40 042 4221
jyrki.eklund@ainohealth.com

Certified adviser 
Carnegie Investment Bank AB (publ)
För mer information: https://investors.ainohealth.com/certified-adviser/

Om Aino Health (publ)
Aino Health är den ledande leverantören av Software as a Service-lösningar inom Corporate Health Management. Företagets kompletta system av SaaS-plattformar och tjänster minskar sjukfrånvaro, sänker relaterade kostnader och förbättrar affärsresultat genom ökad produktivitet och medarbetarengagemang genom att göra hälsa och välbefinnande till en integrerad del av det dagliga arbetet. För mer information besök ainohealth.com.

Vi använder cookies på vår webbplats för att förbättra användarupplevelsen, analysera besökstrafik, anpassa innehåll och rikta annonser. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Se avsnittet vår sekretesspolicy.